aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ απάντηση ΑΠΟΕΛ για τον Γιαννιώτα

Η απάντηση ΑΠΟΕΛ για τον Γιαννιώτα

O εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε το μεσημέρι στον Super SportFM και αναφέρθηκε –μεταξύ άλλων- στο ενδιαφέρον ξένων συλλόγων για τον Γιάννη Γιαννιώτα.

«Καταρχήν να πω ότι είμαστε χαρούμενοι που έχουμε έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Ελλάδας. Ο Γιάννης είναι φιλόδοξος ποδοσφαιριστής, ο οποίος παρά το γεγονός ότι επέστρεψε στον ΑΠΟΕΛ έχει τη φιλοδοξία και τον στόχο να έχει άλλη μία προσοδοφόρα χρονιά, να βοηθήσει τον εαυτό του, αλλά και την ομάδα», τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Αν το όνομα του παίζει σε ρεπορτάζ, αυτό είναι απόρροια των εμφανίσεων του ποδοσφαιριστή και ευχόμαστε ότι θα το συνεχίσει για να διατηρήσει ζεστό το ενδιαφέρον από ομάδες που αγωνίζονται σε προηγμένα πρωταθλήματα. Όμως, ο ποδοσφαιριστής διατηρεί συμβόλαιο ενός έτους με τον ΑΠΟΕΛ, δανεικός από τον Ολυμπιακό, η οποιαδήποτε περίπτωση να παραχωρηθεί τον Ιανουάριο, γίνεται με τη συγκατάθεση του Ολυμπιακού και του ΑΠΟΕΛ.

«Αν ο Ολυμπιακός επιθυμεί να απολύσει τον ποδοσφαιριστή θα πρέπει να αποζημιώσει οικονομικά τον ΑΠΟΕΛ. Είναι αυτό μία απάντηση στις φήμες που ακούγονται», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ