aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ απαγορευμένη λέξη

Η απαγορευμένη λέξη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Τη στιγμή που τα κεφάλαια ένα-ένα άρχισαν να κλείνουν στον ΑΠΟΕΛ (υπέγραψε ο Λάγο και αρχίζει εντατικό πρόγραμμα προπονήσεων, «ψήνεται» το θέμα του Γιαννιώτα) και απομένει μόνο το θέμα του επιθετικού (όπως λέγεται από τα ενδότερα του θρύλου, μπορεί να περιμένει λίγο ακόμα), οι γαλαζοκίτρινοι μπαίνουν σήμερα στο αεροπλάνο με προορισμό την Ουαλία. Εκεί όπου τους περιμένει η TNS, για τον πρώτο αγώνα του 2ου προκριματικού γύρου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ένα παιγνίδι με τις δικές του ιδιαιτερότητες και τους πρωταθλητές προετοιμασμένους για όλα τα ενδεχόμενα και χωρίς να παρασύρονται από τα όσα ακούγονται και γράφονται. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί για την πρόκριση, είναι σαφώς ποιοτικότερη ομάδα, αλλά η υπεροψία είναι απαγορευμένη λέξη για τους γαλαζοκίτρινους.

Για τον ΑΠΟΕΛ η φετινή ευρωπαϊκή χρονιά, όπως κατά κόρον έχει τονιστεί, είναι ιδιαίτερα σημαντική από όλες τις απόψεις. Αγωνιστικά γιατί από τη νέα σεζόν θα του αφαιρεθούν οι βαθμοί, στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ, της χρυσής χρονιάς 2011-2012 και πρέπει να φροντίσει να ενισχύσει τον «κουμπαρά» του, αλλά και οικονομικά, αφού είναι σε όλους γνωστό πως το ταμείο είναι (πλέον) μείον κατά δύο εκατομμύρια ευρώ, όπως είπε ο πρόεδρος στην τελευταία Γενική Συνέλευση.

Εύκολα λοιπόν γίνεται αντιληπτό πως περιθώρια για λάθη ή «αναποδιές» δεν χωράνε και τα πάντα κρέμονται από μια κλωστή. Γι’ αυτό και όλοι στην ομάδα πέταξαν έχοντας γνώση της κατάστασης και της σημασίας για να ξεκινήσει η ομάδα με το δεξί αυτό το ταξίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ