aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓιατί επέλεξε τον Μπρεσάν

Γιατί επέλεξε τον Μπρεσάν

Το ρεπορτάζ της οπαδικής ιστοσελίδας apoel.net για τους λόγους που ο ΑΠΟΕΛ απέκτησε τον Ρενάν Μπρεσάν. Αναλυτικά: «Η απόκτηση του Ρενάν Μπρεσάν προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς οπαδούς μας ενώ οι πιο καχύποπτοι μπήκαν πολύ νωρίς στη διαδικασία αναζήτησης βαθύτερων αιτιών και πιθανών αποχωρήσεων όπως του Ντε Βινσέντι.

Η αλήθεια είναι πιο απλή και σχετίζεται με τα θέλω του προπονητή μας και τον τρόπο που θα αγωνίζεται ο ΑΠΟΕΛ. Ο Κρίστιανσεν διέκρινε πολύ νωρίς πρόβλημα στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας κυρίως από τον άξονα κάτι που θεωρεί ότι χρονολογείται.

Έκρινε επίσης ότι ο Ντε Βινσέτι δεν πρέπει να επιφορτιστεί όλο το βάρος αλλά και το ότι ο Ορλάντι δεν προορίζεται για αυτό το ρόλο. Με αυτά τα δεδομένα αναζήτησε και θεωρεί ότι βρήκε στον Μπρεσάν τον παίκτη που θα αποτελέσει το ιδανικό δίδυμο με τον Αργεντινό.

Οι επόμενες κινήσεις

Ο Μπρεσαν δεν είναι επιθετικός και το πλάνο δεν αλλάζει, αφού ο Κρίστιανσεν εξακολουθεί να θέλει επιθετικό με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Η προσοχή, πλέον, στρέφεται προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά και στην κάλυψη του κενού που υπάρχει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Με αυτά τα δεδομένα δεν θα υπάρξει προσθήκη άλλου κεντρικού αμυντικού παρά την αποδέσμευση του Αμορίν αφού κάτι τέτοιο κρίνεται ως πολυτέλεια.

Το θέμα που θα προκύψει είναι με τη βέβαιη αποδέσμευση ή αποχώρηση κάποιου προκειμένου να δημιουργηθεί θέση για τον Γιαννιώτα ή τον όπιο ακραίο αποκτηθεί σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί ότι ο συγκεκριμένος θα παραμείνει στον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ