aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓια το... προβάδισμα

Για το… προβάδισμα

Το ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται σήμερα στις 21:45 στη Δανία με την Πρωταθλήτρια της χώρας Κοπεγχάγη για τη φάση των Play-Offs του Champions League.

Η ομάδα μας θέλει ένα καλό αποτέλεσμα που θα της δίνει το προβάδισμα για την πρόκριση αφού ο επαναληπτικός θα γίνει στο ΓΣΠ την ερχόμενη Τετάρτη.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στην ίδια φάση και πριν 7 χρόνια με το ΑΠΟΕΛ να ήταν η ομάδα που πήρε την πρόκριση με ήττα 1-0 στην Δανία και νίκη με 3-1 στη Λευκωσία.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Τόμας Κρίστιανσεν στις δηλώσεις του την Τρίτη το βράδυ, πριν από την τελευταία προπόνηση, έδωσε το μήνυμα για το στόχο που έχει η ομάδα στον αποψινό αγώνα

«Η νίκη, αυτό θα είναι το ιδανικό αποτέλεσμα. Αν δώσουν οι παίκτες μου το 100% των δυνάμεων τους θα έχουμε την ευκαιρία να τελειώσουμε την πρόκριση στην Κύπρο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:45 (Cytavision) και θα διαιτητεύσει ο Τσέχος Pavel Královec.

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Αυγούστου στις 21:45 στο Στάδιο ΓΣΠ.

Στη χειρότερη περίπτωση, δηλαδή στην περίπτωση αποκλεισμού, το ΑΠΟΕΛ έχει εξασφαλισμένη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ