aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓεμίζει πλέον στις πτέρυγες ο ΑΠΟΕΛ

Γεμίζει πλέον στις πτέρυγες ο ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ένα-ένα έρχονται τα ευχάριστα στον ΑΠΟΕΛ όσον αφορά στο ιατρικό δελτίο λίγο πριν από τις καθοριστικές αναμετρήσεις σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Μετά τον Γιώργο Εφραίμ που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του προχθεσινού αγώνα με την ΑΕΚ, στη διάθεση του Μπρούνο Μπαλταζάρ βρίσκεται πλέον και ο Τόμι Ορ.

Ο Αυστραλός ακραίος μεσοεπιθετικός γυμνάζεται σε φουλ ρυθμό και υπολογίζεται ενόψει της συνέχειας. Μέρος του κανονικού προγράμματος ακολούθησε χθες ο Στάθης Αλωνεύτης. Αισθάνεται πλέον καλύτερα ο Κύπριος ποδοσφαιριστής, οπότε στο κρίσιμο 90λεπτο της Κυριακής με τον Απόλλωνα θα δηλώσει «παρών» στη σκακιέρα της τεχνική ηγεσίας.

Οι δύο τελευταίοι εννοείται πως αυξάνουν τις επιλογές του προπονητή στις πτέρυγες της επίθεσης, θέσεις που προέκυψε οξύ πρόβλημα στα ματς που προηγήθηκαν. Υπολογίζεται και ο Λορένζο Εμπεσίλιο, ο οποίος προχθές δεν αγωνίσθηκε λόγω καρτών.

Τα εισιτήρια με την ΑΕΚ

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων ενόψει του αυριανού επαναληπτικού αγώνα για την ημιτελική φάση του κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ταμείο θα ανοίξει και στο ΓΣΠ από τις 16:30 έως την ώρα έναρξης της αναμέτρησης (18:00). Ο αγώνας, υπενθυμίζουμε, συμπεριλαμβάνεται στα εισιτήρια διαρκείας 2017-2018.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ