aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈβγαλε «φωνή» ο «Θρύλος»…

Έβγαλε «φωνή» ο «Θρύλος»…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Η νίκη στο ντέρμπι με την Ανόρθωση ήρθε στην πιο κατάλληλη στιγμή για τον ΑΠΟΕΛ. Από πολλές απόψεις. Κατ’ αρχάς οι γαλαζοκίτρινοι με τη νίκη τους έδειξαν χαρακτήρα και έδωσαν απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση. Το πιο μεγάλο κέρδος ωστόσο για την ομάδα του Γιώργου Δώνη μέσα από την προχθεσινή νίκη ήταν πως έβαλε τέλος (έστω και προσωρινά) στην «οικογενειακή μουρμούρα» της κερκίδας!

«Κλείνει στον ΑΠΟΕΛ ο Αμντί Νάγκουεζ»

Ο ΑΠΟΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» έβγαλε από μέσα του τον άλλο του εαυτό, έβγαλε το μέταλλο του πρωταθλητή, την ποιότητα που κουβαλά στο ρόστερ του, τους Σόουζα και Πέρεθ να προσθέτουν κι άλλους πόντους στην (όντως αναγνωρισμένη) αξία τους και τον Δώνη να κάνει άριστη διαχείριση και του αποτελέσματος και τις ενδεδειγμένες αλλαγές, εκεί που η ομάδα του το είχε ανάγκη.

Προτεραιότητα για μετεγγραφή στον ΑΠΟΕΛ

Όλα τα πιο πάνω ήταν στοιχεία που βγήκαν μέσα από την εμφάνιση κόντρα στην Ανόρθωση και ήρθαν να επιβεβαιώσουν και να δικαιώσουν όλους όσοι έχουν μεγάλες απαιτήσεις (και) από τον φετινό ΑΠΟΕΛ. Παράλληλα δικαίωσαν και τον προπονητή της ομάδας, που όλον αυτόν τον καιρό δεν σταμάτησε να τονίζει και να ξανατονίζει την εμπιστοσύνη του προς την ομάδα.

28 ερωτήματα στην ΚΟΠ

Τώρα πλέον με τη διακοπή έχουν όλοι την ευκαιρία για καλά Χριστούγεννα και με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να εκμεταλλευτούν το ευνοϊκό πρόγραμμα που έχουν (παρά και την ποινή των δυο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών που επέβαλε ο αθλητικός δικαστής). Παράλληλα, οι γαλαζοκίτρινοι θα εκμεταλλευτούν (εφόσον επαληθεύσουν το 3Χ3) και τα αποτελέσματα των ντέρμπι που μεσολαβούν ανάμεσα στα παιγνίδια τους, με τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου.

Οι… ευχαριστίες στον Ύψιστο! (pic)

Και από τις 17 του Γεννάρη, στον ΑΠΟΕΛ θα μπουν και πάλι όλοι στην πρίζα, αφού στην ατζέντα βρίσκονται ο εξ αναβολής αγώνας με την ΑΕΛ (17), το ντέρμπι με την ΑΕΚ (21η αγωνιστική, 21 Ιανουαρίου) και καπάκι το εξ αναβολής με τον Απόλλωνα (στις 24 του Γενάρη). Μέχρι τότε όμως, έχουμε καιρό…

«Θα πρέπει να υλοποιήσει την απόφαση και να φύγει ο Καπιτανής»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ