aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕπιτέλους, ξεμπέρδεψε με τον Στίλιτς

Επιτέλους, ξεμπέρδεψε με τον Στίλιτς

Επιτέλους, ένας μεγάλος βραχνάς που ταλαιπώρησε την Εταιρεία ΑΠΟΕΛ έλαβε τέλος. Αναφερόμαστε στις προσπάθειες που άρχισαν από τις αρχές του καλοκαιριού που μας πέρασε σχετικά με τη λύση του συμβολαίου του Σεμίρ Στίλιτς χωρίς μεγάλο οικονομικό κόστος για τον ΑΠΟΕΛ.

Όπως ανακοινώθηκε, η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές λύθηκε κοινή συναινέσει και η συμφωνία με τον Βόσνιο ποδοσφαιριστή προνοεί συγκεκριμένη οικονομική αποζημίωση εκ της οποίας μέρος της θα καταβληθεί υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σεμίρ Στίλιτς», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση και καταληκτικά τoνίζεται.

«Η συμφωνία προνοεί συγκεκριμένη οικονομική αποζημίωση εκ της οποίας μέρος της θα καταβληθεί υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την μεταξύ μας συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα και στην προσωπική του ζωή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ