aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Επαγγελματική νίκη από τον θρύλο»

«Επαγγελματική νίκη από τον θρύλο»

Το report της νίκης του ΑΠΟΕΛ επί της ΑΜΕΚ, όπως δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου των γαλαζοκιτρίνων.

Αναλυτικά:

«Η επιστροφή στις νίκες ήταν το μοναδικό ζητούμενο του ΑΠΟΕΛ στον αποψινό αγώνα με την ΑΜΕΚ Καψάλου στη Λεμεσό για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Futsal. Η ομάδας μας έφερε σε πέρας την αποστολή της, κέρδισε με 3-2 και πλέον επικεντρώνεται στον επόμενο αγώνα με την ΑΕΚ Λάρνακας στο Λευκόθεο την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο ΑΠΟΕΛ πήγαινε να συναντήσει την ΑΜΕΚ Καψάλου που την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε στο γήπεδο της την ΑΕΚ με 4-1. Το έργο των φουτσαλιστών μας ήταν σχετικά δύσκολο, αφού είχαν να αντιμετωπίσουν και το ψυχολογικό κομμάτι μετά την ήττα από την Ομόνοια.

Οι παίχτες του Γιάννου Μυλωνά προηγήθηκαν 1-0 με τον Χρίστο Ιακώβου και απώλεσαν ευκαιρίες για περαιτέρω τέρματα στο πρώτo ημίχρονο. Αρχές του 2ου ημιχρόνου διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον αρχηγό Leo, αλλά οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν κάποια αμυντικά λάθη της ομάδας μας και ισοφάρισαν σε 2-2. Η αντίδραση του ΑΠΟΕΛ ήταν άμεση και αποτελεσματική. Πίεσε για το νικητήριο τέρμα και 2 λεπτά πριν το τέλος τα κατάφερε με τον Παναγιώτη Σκαρπάρη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ