aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕπανέφερε Ντε Βινσέντι - Μιλάνοφ ο Τραμετσάνι, έξω ο Καρλάο κι άλλοι τέσσερις!

Επανέφερε Ντε Βινσέντι – Μιλάνοφ ο Τραμετσάνι, έξω ο Καρλάο κι άλλοι τέσσερις!

Την προηγούμενη φορά, ο τεχνικός του Πάολο Τραμετσάνι, άφησε εκτός αποστολής του αγώνα με την Πάφος FC (0-0) τον Τομάς ντε Βινσέντι, χωρίς ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Αυτή τη φορά, και ενόψει του αγώνα με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου (Σάββατο 10/11) στο ΓΣΠ (17:00), ο Ιταλός τεχνικός τον επανέφερε, όπως και τον Ζίφκο Μιλάνοφ που ήταν τραυματίας.

Εκτός έμεινε ο Ρομπέρτο Καρλάο ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από τη μέρα του αγώνα με την Πάφος FC (τραυματίστηκε στην προθέρμανση) και ακόμη δεν είναι έτοιμος, όπως και ο Εμίλιο Ενσούε (επίσης τραυματίας). Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν επίσης ο τιμωρημένος Λούκας Σόουζα και για σκοπούς τακτικής μάλλον οι Νόρμπερτ Μπάλογκ και Νεκτάριος Αλεξάνδρου.

Ο «Ντέβι» δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Η αποχή τον επηρέασε και σε επίπεδο φυσικής κατάστασης με αποτέλεσμα η άμεση ενσωμάτωσή του στις υποχρεώσεις του ΑΠΟΕΛ το καλοκαίρι να φέρουν τραυματισμούς. Πλέον επιβάλλεται να δουλέψει σκληρά για να κερδίσει θέση βασικού. Ο Ιταλός προπονητής απέδειξε ότι δεν φοβάται να πάρει ρίσκα και να επιβραβεύσει όσους δουλεύουν στις προπονήσεις. Παράδειγμα οι Νατέλ και Αρτυματάς, οι οποίοι από την αφάνεια επί Μπαλταζάρ, πήραν φανέλα βασικού με τον Ιταλό στον πάγκο.

Η αποστολή: Βάτερμαν, Ρόμο, Μιλάνοφ, Βούρος, Κάζου, Ιωάννου, Μερκής, Ρουέδα, Μοράις, Αρτυματάς, Γκέντσογλου, Κασίνι, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Τάαμαρι, Νατέλ, Ντε Βινσέντι, Ζαχίντ, Ντελατόρε, Ρέζα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ