aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕνώπιον άλλης μιας μεγάλης πρόκλησης

Ενώπιον άλλης μιας μεγάλης πρόκλησης

Ενώπιον άλλης μιας μεγάλης πρόκλησης στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ. Απόψε, στις 21:45 αγωνίζεται στο Wembley του Λονδίνου με την Τότεταμ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, έχοντας ακόμη πιθανότητες κατάληψης της 3ης θέσης στον όμιλο του που οδηγεί στους “32 του Europa League.

Αυτό θα συμβεί αν ο ΑΠΟΕΛ απόψε εξασφαλίσει καλύτερο αποτέλεσμα από την Ντόρτμουντ που αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Ρεάλ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας του ΑΠΟΕΛ με την Ντόρτμουντ, προκρίνεται η Γερμανική ομάδα.

Ωστόσο, το γεγονός ότι στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων ο ΑΠΟΕΛ διεκδικεί ακόμη μια από τις προνομιούχες θέσεις σε ένα δύσκολο όμιλο, αποτελεί από μόνο του επιτυχία.

Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για τον αποψινό αγώνα ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με προπόνηση στο Wembley. Ο Καρλάο είναι στην αποστολή αλλά σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Δώνη, δύσκολα θα αγωνιστεί.

«Είναι ωραίο που στην τελευταία αγωνιστική έχουμε ακόμη πιθανότητες. Ανεξάρτητα του πως θα αγωνιστεί η Τότεναμ και πόσες αλλαγές θα κάνει, το έργο μας εξακολουθεί να είναι δύσκολο», δήλωσε μεταξύ άλλων στην χθεσινή Συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ.

Στην αποστολή του ΑΠΟΕΛ βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Πέρεθ, Γουδίνιο, Αλεξάνδρου, Λάγο, Βούρος, Μερκής, Καρλάο, Ρουέδα, Ιωάννου, Μοράις, Βινίσιους, Φαρίας, Αλωνεύτης, Μακρής, Αντωνίου, Ζαχίντ, Εμπεσίλιο, Μπερτόλιο, Σάλαϊ, Ποτέ και Ντε Καμάργκο.

Ο αποψινός αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Cytavision HD και Cytavision Sports 1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ