aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈνας… αμυντικός «killer»!

Ένας… αμυντικός «killer»!

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Ο Εμίλιο Ενσούε ήρθε τον Ιανουάριο στον ΑΠΟΕΛ και μέχρι στιγμής κάνει την διαφορά. Ο πρώην παίκτης της Μπέρμιγχαμ, τα κάνει όλα στο γήπεδο: σκοράρει, πασάρει, μαρκάρει και το κυριότερο… αποτελεί ένα ακούραστο εργάτη στο γήπεδο, και ένα υπερπολύτιμο εργαλείο για τον προπονητή του!

Διαβάστε επίσης: Και ο Ενσούε το… βιολί του

Στο πρόσωπο του 28χρόνου ακραίου μπακ, ο ΑΠΟΕΛ μοιάζει να βρήκε τον άξιο αντικαταστάτη του Ζίφκο Μιλάνοφ. Ο διεθνής άσος της Ισημερινής Γουινέας, σε 13 συμμέτοχες του με τον ΑΠΟΕΛ (στο πρωτάθλημα) μέχρι στιγμής σκόραρε έξι φορές κι έπεται συνέχεια καθώς διαθέτει ευχέρεια στο σκοράρισμα κάτι το οποίο απέδειξε και στις υπόλοιπες ομάδες που αγωνίστηκε στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης: Πίσω από τον γκολτζή Ενσούε, υπάρχει ένα μυστικό! (vids)

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι, μετά από την ασίστ στον Σάλαι χθες απέναντι στην Ομόνοια όταν διαμορφώθηκε το 2-0, έφτασε τις τρεις (οι άλλες δύο ήταν με ΑΕΚ και Ολυμπιακό). Ο δεξιός οπισθοφύλακας των «γαλαζοκίτρινων» δείχνει με τις εμφανίσεις του ότι μπορεί να συνεισφέρει σε όλους τους τομείς ενός αγώνα (συμπεριλαμβανομένων και των στατικών φάσεων), είναι καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, δεν κουράζεται ποτέ αφού τρέχει ακατάπαυστα, ενώ είναι και αποτελεσματικός στην επίθεση, όταν φυσικά τον χρειαστεί η ομάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ