aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ελπίζω να το απόλαυσε ο κόσμος, όπως εγώ»

«Ελπίζω να το απόλαυσε ο κόσμος, όπως εγώ»

Στην ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ η οποία αναφέρεται στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της ομάδας με τον Φερνάντο Καβενάγκι, φιλοξενούνται και δηλώσεις του Αργεντινού άσου.

Σ’ αυτές, ο έμπειρος στράικερ εκφράζει την ευγνωμοσύνη του σε όλους στον οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ, χαρακτήρισε καταπληκτική την εμπειρία του ντυμένος στα γαλαζοκίτρινα και εξέφρασε την πεποίθησή του πως η ομάδα της πρωτεύουσας θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

«Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ. Τους συμπαίκτες μου, όλα τα μέλη της ομάδας, τον κάθε ένα ξεχωριστά. Είχα ένα υπέροχο χρόνο μαζί τους εδώ», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία να παίξω για αυτή την ομάδα. Εδώ έκανα αυτό που αγαπώ. Να παίζω ποδόσφαιρο και να σκοράρω τέρματα. Ελπίζω όλος ο κόσμος να το απόλαυσε όπως το απόλαυσα εγώ».

«Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να τελειώσει την σαιζόν όπως του αξίζει. Κερδίζοντας το πρωτάθλημα και το κύπελλο, το οποίο θα είναι μια ξεχωριστή επίδοση για την ομάδα. Είμαι πολύ περήφανος που αποτέλεσα μέρος της ιστορίας του ΑΠΟΕΛ. Σας ευχαριστώ όλους», κατέληξε.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ