Εκτός κλήσης και στο ψάξιμο ο Αμορίν!


Ανακοίνωση για την αυριανή πρώτη-κλειστή προπόνηση στον Αρχάγγελο εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ. Σε αυτήν αναφέρονται οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν, αλλά και αυτοί που βρίσκονται εκτός πλάνων και βρίσκονται στο ψάξιμο για νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Αναλυτικά: «Με κλειστή προπόνηση αύριο στον Αρχάγγελο θα αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας μας για την περίοδο 2016-2017. Οι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί στην πρώτη προπόνηση είναι οι Καρλάο, Εφραίμ, Ντε Βινσέντι, Βινίσιους, Αστίθ, Μοράις, Μάριο Σέρζιο, Βάντερ, Πάρντο, Βάντερμαν και Καρλιτός.

Από τους νεαρούς που είναι εγγεγραμμένοι στην Λίστα Β΄ (κάτω των 21 ετών) παρόντες στην πρώτη προπόνηση θα είναι οι Ανδρέας Παρασκευά, Χρίστος Καλλής, Κυριάκος Αρετάς, Μιχάλης Χαραλάμπους, Εστρέλα, Παπαφώτης και Ραφαήλ Αναστασίου .

Άδεια μέχρι και τις 13/06 έχουν οι διεθνείς που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες. Αυτοί είναι οι Αλεξάνδρου, Σωτηρίου, Μερκής, Αρτυματάς, Αλωνεύτης, Ιωάννου και Χριστοδούλου.

Ο Βούλγαρος διεθνής Μιλάνοφ θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις με την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Πολωνία στις 18/06. Σε ότι αφορά στον τερματοφύλακα Κοδίνα και στους ποδοσφαιριστές Στίλιτς, Πιατκόφσκι και Αμορίν έχουν ενημερωθεί για να ψάξουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους».

amorin

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ