aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔύσκολη έξοδος στη Λεμεσό

Δύσκολη έξοδος στη Λεμεσό

Στη Λεμεσό για το διπλό θα μεταβεί ο ΑΠΟΕΛ για να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πετόσφαιρας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Θεμιστόκλειο στις 20:00:

«Παρά την ήττα από τη Σαλαμίνα, ο ένας βαθμός που πήρε η ομάδα μας, πιθανότατα να αποδειχθεί πολύ σημαντικός στην τελική κατάταξη της Α’ φάσης του πρωταθλήματος. Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην 4η θέση με τρεις βαθμούς πάνω από τη σημερινή του αντίπαλο. Η ομάδα μας πλεονεκτεί σε περίπτωση ισοβαθμίας, αλλά θα πάει στη Λεμεσό για τη νίκη, ώστε να κλειδώσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Πολύ σημαντικός θα είναι και ο βαθμός.

Η αναμέτρηση με την Ανόρθωση κρίνεται πολύ σημαντική και θα είναι πάρα πολύ δύσκολη. Οι γηπεδούχοι θα παίξουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά και η ομάδα μας θα πρέπει να είναι απόλυτα σοβαρή και συγκεντρωμένη, ώστε να κάνει το παιχνίδι της και να φύγει με το βαθμολογικό κέρδος.

Ο Γιάννης Μέλκας έχει όλους τους παίχτες στη διάθεση του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ