Άτλαντας, Λέχια, Παρτίζαν και Βιτορούλ για τον ΑΠΟΕΛ

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο «Mistral Sport» στην περιοχή Γκνιεβίνο της Πολωνίας. Η ομάδα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας στην Πολωνία θα πραγματοποιήσει 4 φιλικούς αγώνες...


Το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας και τα φιλικά που θα δώσει στην Πολωνία ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου των πρωταθλητών.

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας, έχουν καλεστεί να παρουσιαστούν στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» στις 09 Ιουνίου, ενώ οι διεθνείς με την Εθνική ομάδα θα παρουσιαστούν στις 13 του ίδιου μήνα.

Τις πρώτες μέρες θα πραγματοποιηθούν οι εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις. Η ομάδα της πρωτεύουσας θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στις 18 Ιουνίου.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο «Mistral Sport» στην περιοχή Γκνιεβίνο της Πολωνίας. Η ομάδα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της στην Πολωνία θα πραγματοποιήσει 4 φιλικούς αγώνες. Η επιστροφή έχει οριστεί για τις 30/06.

Το πρόγραμμα:

ΑΠΟΕΛ – Άτλαντας Κλαϊπέδας 20/06

ΑΠΟΕΛ – Λέχια Γκντάνσκ 23/06

ΑΠΟΕΛ – Παρτίζαν Βελιγρδίου 26/06

ΑΠΟΕΛ – Βιιτόρουλ Κονστάντσα 29/06

Η ανακοίνωση για τα φιλικά με την Παρτίζαν και την Βιτορούλ Κονστάντσα της οποίας προπονητής είναι ο ζωντανός θρύλος του ρουμανικού ποδοσφαίρου Γκεόργκι Χάτζι, αποτελούν επιβεβαίωση ειδήσεων της ιστοσελίδας μας.

ΜΕΣΩΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ