Διθυράμβοι για ΑΠΟΕΛ στην Ελλάδα, «βυθίστηκε η Μπιλμπάο» στην Ισπανία

Η Αθλέτικ «βυθίστηκε», «κόλλησε», «υπέκυψε», στη Λευκωσία. Με αυτά τα ρήματα στους τίτλους υποδέχθηκε ο ισπανικός Τύπος τη χθεσινή νίκη του ΑΠΟΕΛ με 2-0 και συνάμα ταπεινωτικό της ισπανικής Αθλέτικ Μπιλμπάο. Τον χθεσινό θρίαμβο των γαλαζοκιτρίνων φιλοξενούν στα πρωτοσέλιδα τους κάποιες ελληνικές αθλητικές εφημερίδες και σε μεγαλύτερη έκταση οι ελληνικές ιστοσελίδες.

Μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Ισπανίας η Marca, στην ηλεκτρονική της έκδοση Marca.com έχει τίτλο στην είδηση του χθεσινού αγώνα «Η Αθλέτικ βυθίστηκε στη Λευκωσία». Η εφημερίδα AS στην έντυπη της έκδοση γράφει κάτω από το σκορ 2-0, ότι «Η Αθλέτικ κόλλησε στην Κύπρο», και συμπληρώνει πως η ομάδα φαινόμενο του πρώτου εξαμήνου Αθλέτικ, βυθίζεται στο 2ο. Η Mundodeportivo φιλοξενεί την είδηση υπό τον τίτλο «Τα λιοντάρια υπέκυψαν απότομα στην Κύπρο».

Στην Ελλάδα, η έντυπη εφημερίδα GOAL News γράφει στο πρωτοσέλιδο της «Τρέλα στην Κύπρο, ο ΑΠΟΕΛ απέκλεισε την Μπιλμπάο». Η METROSPORT της Θεσσαλονίκης στο πρωτοσέλιδο γράφει για «Επική πρόκριση για τον ΑΠΟΕΛ: 2-0 την Αθλέτικ». Επίσης, η εφημερίδα Arena Press γράφει: «Οι Κύπριοι 2-0 την Μπιλμπάο».

Όσον αφορά τις κυριότερες ελληνικές ιστοσελίδες, το CONTRA.gr γράφει ότι «οι Σωτηρίου και Γιαννιώτας έγραψαν ιστορία καθώς με τα γκολ τους έστειλαν το ΑΠΟΕΛ στους “16” του Europa League εις βάρος της Μπιλμπάο του Βαλβέρδε».

Η ιστοσελίδα Sport-fm.gr φιλοξενεί άρθρο κάτω από τον τίτλο «ΕΠΟΣ ΑΠΟΕΛ: Τέζαρε Μπιλμπάο και Βαλβέρδε και πέταξε στους “16”». Τέλος η ιστοσελίδα sentragoal.gr γράφει το θέμα υπό τον τίτλο «O AΠΟΕΛ ταπείνωσε την Μπιλμπάο. Πανάξια στους “16” του Europa League».

ΠΗΓΗΚΥΠΕ/ΘΚΕ/ΓΧΡ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ