aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔεν τους ξεγελά το αποτέλεσμα

Δεν τους ξεγελά το αποτέλεσμα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Σε περίοδο προετοιμασίας εννοείται ότι το σκορ σε φιλικό παιχνίδι δεν είναι το πρωτεύον. Εκείνο που έχει σπουδαία σημαία είναι ο τρόπος συμπεριφοράς των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο. Οπότε, μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να κέρδισε με 1-0  την Παρτίζαν Βελιγραδίου την Πέμπτη, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν παρασύρει σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Παρόλο που η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, παρουσιάστηκαν δυσλειτουργίες, ιδιαιτέρως στην εκδήλωση οργανωμένων επιθέσεων που θα έφερναν πολύ περισσότερες φάσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Ένα σημείο που η ομάδα χρειάζεται περισσότερη δουλειά και βεβαίως την προσθήκη επιθετικού. Καταγράφηκαν τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία ενώ στη συνέχεια θα αρχίσει να πέφτει όλο και περισσότερο βάρος στο κεφάλαιο τακτική.

Ο Δανός προπονητής παρουσιάζεται σε αδρές γραμμές ευχαριστημένος από την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινώς οι ποδοσφαιριστές και ασφαλώς προσδοκεί ότι με την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας την ερχόμενη Πέμπτη, ο βαθμός ετοιμότητας του συνόλου θα βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ