aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Χάκερ» εκατομμυρίων!

«Χάκερ» εκατομμυρίων!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Το πρώτο βήμα που θα του επιτρέψει στη ρεβάνς της 24ης Αυγούστου να αισιοδοξεί ότι θα σπάσει τον κωδικό πρόσβασης στο χρηματοκιβώτιο που φυλάσσονται από την ΟΥΕΦΑ πέραν των 16.000.000 ευρώ (!), θα προσπαθήσει να κάνει ο ΑΠΟΕΛ το βράδυ της Τρίτης στο κατάμεστο Πάρκεν. Μέσα στη «φωλιά» της Κοπεγχάγης, εν ολίγοις, ο Θρύλος πάει για το μεγάλο… κόλπο (21:45 – Cytavision 1)!

Γνωρίζει, ασφαλώς, πως η αποστολή του έχει υψηλό δείκτη δυσκολίας. Δίνει τις πιο σοβαρές φετινές εξετάσεις απέναντι σε έναν φορμαρισμένο και αρκετά επικίνδυνο αντίπαλο. Για να ακριβολογούμε είναι καταιγιστικός κατά την τρέχουσα σεζόν. Έχει όμως και τα τρωτά του σημεία τα οποία εντοπίζονται στον τρόπο σύμπτυξης, ιδιαιτέρως στις γρήγορες επιθέσεις που δέχεται και εκεί, κυρίως, ευελπιστεί ο Τόμας Κρίστιανσεν πως θα χτυπήσουν οι παίκτες του.

Κατευθείαν στην αχίλλειον πτέρνα των πρωταθλητών Δανίας. Γενικώς, όμως, ο ΑΠΟΕΛ καλείται αντέξει στην πίεση και παίζοντας έξυπνα, συγκεντρωμένα, αποφασιστικά να φτάσει στο ζητούμενο που δεν είναι άλλο από το θετικό αποτέλεσμα. Και αν ακόμη ηττηθεί, να είναι με ένα σκορ που θα του επιτρέπει στον επαναληπτικό να το ανατρέψει (1-0, 2-1 για παράδειγμα).

apoel

Ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων περιμένει να δει ακόμη πιο βελτιωμένη και πιο αποτελεσματική την ομάδα του σε σχέση πάντοτε με την εικόνα που παρουσίασε στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια (TNS, Ρόζενμποργκ). Αφιέρωσε αρκετές ώρες στο «διάβασμα» της Κοπεγχάγης και θεωρεί πως γνωρίζει τι περιμένει τους παίκτες.

Πιστεύει πάρα πολύ στις δυνατότητες του έμψυχου δυναμικού που έχει στη διάθεσή του και τι μπορεί να κάνει, έστω και χωρίς τον Ντε Βινσέντι. Περιμένει από τους παίκτες του ότι θα αγωνιστούν με σοβαρότητα, συγκέντρωση και πειθαρχία, καταθέτοντας τον καλύτερό τους εαυτό, αποδεικνύοντας συνάμα πως αξίζουν να τσεκάρουν το «ολόχρυσο» εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αν και φρόντισε να μη φανερώσει τις αγωνιστικές προθέσεις του, οι πληροφορίες συγκλίνουν και αναφέρουν πως δεν θα πάρει ρίσκα. Για να ακριβολογούμε σε σχέση με τον επαναληπτικό αγώνα απέναντι στη Ρόζενμποργκ, μάλλον θα προχωρήσει σε μία και αυτή αναγκαστική αλλαγή. Λίγο πιο πίσω από τον προωθημένο Σωτηρίου, δηλαδή στη θέση του Ντε Νινσέντι, θα τοποθετήσει τον Ορλάντι, ο οποίος ήταν θετικός σε όσα ματς χρησιμοποιήθηκε.

apoel

Μπροστά από τον Βάτερμαν θα βρίσκονται οι Αστίθ, Καρλάο και στα άκρα της άμυνας οι Μιλάνοφ (δεξιά), Αλεξάνδρου (αριστερά). Άμεσοι υποστηρικτές των προσπαθειών τους για να υλοποιηθεί ο στόχος της καλύτερης δυνατής αναχαίτισης των Δανών θα είναι οι Μοράις, Βινίσιους.

Αμφότεροι οι παίκτες που θα αποτελούσουν το δίδυμο των αμυντικών μέσων, καλούνται να διανύσουν πάρα πολλά χιλιόμετρα, κλείνοντας τους χώρους και παραλλήλως, να συνδράμουν στην ομαλή λειτουργία του συνόλου. Τέλος, στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής θα πάρουν θέση μάχης οι Γιαννιώτας (δεξιά) και Εφραίμ, οι οποίοι επιβάλλεται να εκμεταλλευτούν τη σπιρτάδα τους ώστε να προκαλέσουν τα ρήγματα στην αμυντική διάταξη των γηπεδούχων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ