aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜπερτόλιο: «Η μεγαλύτερη ομάδα, λογικό να θέλουν να μας κερδίσουν»

Μπερτόλιο: «Η μεγαλύτερη ομάδα, λογικό να θέλουν να μας κερδίσουν»

Την αισιοδοξία του πως ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να πετύχει αρκετά πράγματα στη φετινή σεζόν εξέφρασε ο Φακούντο Μπερτόλιο, μιλώντας στο περιοδικό που εκδίδει η ομάδα του πριν από κάθε εντός έδρας ματς.

«Σε αυτούς τους δύο μήνες που βρίσκομαι εδώ, προσπαθώ να μπω όσο πιο γρήγορα γίνεται στην κουλτούρα της ομάδας και να προσαρμοστώ στην Κύπρο. Δεν είναι δύσκολο για μένα γιατί νιώθω χαρούμενος εδώ. Έχουμε δυνατό σύνολο. Αυτό με κάνει αισιόδοξο ότι μπορούμε να πετύχουμε αρκετά πράγματα φέτος», ανέφερε ο Αργεντινός.

Στη συνέχεια υποστήριξε πως η εμπειρία του στην Ελλάδα αγωνιζόμενος στον Αστέρα Τρίπολης τον έχει βοηθήσει όσον αφορά στην προσαρμογή του στη χώρα μας. «Η φιλοσοφία και η κουλτούρα είναι η ίδια», είπε, σημειώνοντας παραλλήλως ότι «ο ΑΠΟΕΛ είναι μεγαλύτερος σύλλογος από τον Αστέρα, παίζει συνεχώς στην Ευρώπη και κατακτά τίτλους».

Πέρσι αγωνίστηκε ως αντίπαλος απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και κάνοντας τη σύγκριση σε σχέση με φέτος, ανέφερε τα ακόλουθα: «Αγωνίστηκα μόνο στους αγώνες ως αντίπαλος. Δεν μπορώ να συγκρίνω σε σχέση με τώρα. Όπως εγώ το αντιλαμβάνομαι, ο ΑΠΟΕΛ παραμένει ένας μεγάλος σύλλογος. Φέτος η ομάδα έχει αλλάξει προπονητή, έχει πάρει νέους παίκτες, έχει διαφορετική τακτική. Θα μπορούσε να γίνει η σύγκριση σε βάθος χρόνου, όμως το βέβαιο είναι ότι θέλουμε να πετύχουμε πολλά».

Ερωτηθείς για το τι έχει ξεχωρίσει έως τώρα στο κυπριακό ποδόσφαιρο, είπε: «Έχω παρακολουθήσει έναν αγώνα της ΑΕΚ Λάρνακας. Είναι καλή ομάδα και δείχνει ότι θα διεκδικήσει τον τίτλο, όπως κι εμείς. Το άλλο που έχω καταλάβει είναι ότι επειδή ο ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο, όλοι θέλουν να μας νικήσουν. Θέλουν να ξεχωρίσουν απέναντι στους καλύτερους. Είναι λογικό αυτό να συμβαίνει και γι’ αυτό θα πρέπει και εμείς να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να αποφεύγουμε τα λάθη και να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ