aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜπέιν: «Ήθελα να επιστρέψω ως πρώτος προπονητής»

Μπέιν: «Ήθελα να επιστρέψω ως πρώτος προπονητής»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ Μάριο Μπέιν μίλησε στην ολλανδική ιστοσελίδα «Voetbalzone.nl», για την επιλογή του να συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ και όχι στην Εθνική Ολλανδίας ως βοηθός προπονητής του Ντικ Άντβοκαατ, ο οποίος θα αναλάβει την Εθνική το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Ολλανδός προπονητής δεν έχει αναλάβει τα «ηνία» ποδοσφαιρικής ομάδας από το 2014 που έφυγε από τη Γκενκ, ενώ την λήξασα σεζόν (2016-17) ήταν στην Φενέρ ως βοηθός προπονητής του Άντβοκαατ.

«Είναι ένας καλός σύλλογος τον οποίο επισκέφθηκα στο παρελθόν (σ.σ. ήταν ξανά στα υπόψιν για την θέση του προπονητή το 2015). Είναι μία ομάδα με μεγάλες προοπτικές. Είναι ο πρωταθλητής Κύπρου και παίζει στα προκριματικά του Champions League. Είναι καλά συστατικά για την επιστροφή μου ως προπονητής», δήλωσε αρχικά.

Για την επιλογή του να μην συνεχίσει για άλλη μία χρονιά ως βοηθός του Άντβοκαατ είπε: «Αν θα έκανα κάτι στην καριέρα  μου θα ήταν ως πρώτος προπονητής. Ήθελα να επιστρέψω ως πρώτος προπονητής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ