Αρτυματάς: Η επέκταση και το πρώτο «όχι»

Το ρεπορτάζ της ελληνικής ιστοσελίδας sdna.gr αναφέρει πως άμεσος στόχος του ΑΠΟΕΛ είναι να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Κώστα Αρτυματά, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, από την Ελλάδα επικαλούνται κυπριακό δημοσίευμα, το οποίο λέει χαρακτηριστικά πως «η κυπριακή ομάδα θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει, αλλά και έχει πάρει ήδη μια αρνητική απάντηση από τον ποδοσφαιριστή».

Αναλυτικά: «Ο Κωστάκης Αρτυματάς γράφτηκε για τον Παναθηναϊκό, όμως, το ΑΠΟΕΛ δεν είναι διατεθειμένο να τον παραχωρήσει. Σύμφωνα με κυπριακό δημοσίευμα, το ΑΠΟΕΛ έχει μέσα στους άμεσους στόχους του να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον νεαρό μέσο.

Πάντως, το συμβόλαιο του 23χρονου άσου με τον ΑΠΟΕΛ λήγει του χρόνου και η κυπριακή ομάδα θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει, αλλά και έχει πάρει ήδη μια αρνητική απάντηση από τον ποδοσφαιριστή.

Εκτός από τον Παναθηναϊκό, για τον Αρτυματά έχουν δείξει ενδιαφέρον και ομάδες από την Ιταλία με τους πράσινους να φέρεται πως έχουν στείλει άνθρωπο στην Κύπρο προκειμένου να τον παρακολουθήσει από κοντά».

ΠΗΓΗsdna.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ