aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑποσβολωμένος ο Στάθης

Αποσβολωμένος ο Στάθης

Με την αγωνιστική συμπεριφορά του και όχι μόνο, δεν χωρεί αμφιβολία πως ο Στάθης Αλωνεύτης έχει κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση των πλείστων. Χρόνια στο ποδόσφαιρό μας, έχει βιώσει δυστυχώς παρόμοιας υφής γεγονότα, δείχνοντας άλλη μια φορά στεναχωρημένος και απογοητευμένος για τα όσα θλιβερά έγιναν προχθές στο Τσίρειο.

Η στιγμή που ξεχώρισε, όπως την κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός, ήταν αυτή που δεν είχε καμία διάθεση να σηκωθεί από τον πάγκο για να πάει στα αποδυτήρια την ώρα της δεύτερης διακοπής. Φανερά λυπημένος με τα όσα έβλεπε, έμεινε εκεί και ενώ όλοι όσοι βρίσκονταν στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων έφυγαν για να αποφύγουν τυχόν τραυματισμό.

Παρά το γεγονός ότι οι φωτοβολίδες και οι πέτρες έπεφταν βροχή, γινόταν εν ολίγοις «πόλεμος», ο Στάθης έμεινε εκεί αποσβολωμένος με αυτά που βίωνε. Μάλιστα, ο Κέβιν Λαφράνς κατευθύνθηκε προς το μέρος του και προφανώς τον είχε προτρέψει να φύγει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ