aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAποκαλυπτικό: Πιέζει την Βίντεoτον για Τσέποβιτς ο ΑΠΟΕΛ

Aποκαλυπτικό: Πιέζει την Βίντεoτον για Τσέποβιτς ο ΑΠΟΕΛ

TOY ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Οι αγώνες με την Αστάνα για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ αποτελούν προτεραιότητα για τον ΑΠΟΕΛ, εντούτοις οι γαλαζοκίτρινοι την ίδια ώρα εντείνουν τις προσπάθειες απόκτησης επιθετικού.

Πρώτος στόχος των γαλαζοκιτρίνων είναι ο Σέρβος διεθνής, Στέφαν Τσέποβιτς. Από τον Φεβρουάριο του 2018 ο 28χρονος επιθετικός αγωνίζεται στη Βίντεοτον, με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε 16 συμμετοχές και πέτυχε εφτά γκολ.

Το πρώτο εξάμηνο της περιόδου 2017/18 ήταν στην Σπόρτινγκ Χιχόν (15 συμμετοχές, 4 γκολ), ενώ από τον Ιανουάριο του 2016 έως το καλοκαίρι του 2017 ήταν στη Χετάφε (58 συμμετοχές, 9 γκολ), η οποία τον αγόρασε έναντι 1.2 εκατ. ευρώ από την Σέλτικ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy ο ΑΠΟΕΛ συζητά με την ουγγρική ομάδα είτε για απόκτηση του με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς, είτε για ελευθέρα μετεγγραφή.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Το δώρο €1.500.000 της ΟΥΕΦΑ και ο «λάκκος» των €5.200.000

Πρόκειται για τον ένα από τους δύο υιούς του Σλάντιαν Τσέποβιτς, μίας σπουδαίας μορφής που πέρασε από τον Απόλλωνα στο παρελθόν για μία τετραετία (1992-96 / 41 γκολ σε 87 συμμετοχές).

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ