aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑΠΟΕΛίστικο χρώμα στο Λονδίνο!

ΑΠΟΕΛίστικο χρώμα στο Λονδίνο!

ΑΠΟΕΛίστικο χρώμα είχε ο κυριακάτικος (09/12) αγώνας 10 χιλιομέτρων «Richmond Christmas Run» που έλαβε χώρα στο Λονδίνο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του σωματείου:

Ο δρομέας του ΑΠΟΕΛ Ανδρέας Αδαμίδης, ο οποίος ζει στην πρωτεύουσα της Αγγλίας εκπροσώπησε το Σωματείο μας στον αγώνα “Richmond Christmas Run” που διεξήχθη στο πάρκο του Richmond και είναι εντεταμένος στο “Run The Parks”. Ο Ανδρέας είχε πολύ καλή εμφάνιση και σύντομα θα δοκιμαστεί σε μεγαλύτερες αποστάσεις.

Επόμενοι αγώνες: Το επόμενο Σαββατοκύριακο το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ θα λάβει μέρος σε αγώνες δρόμου στο πάρκο Αθαλάσσας και στη Λάρνακα.

Τρέξε και εσύ με τη γαλαζοκίτρινη

Το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22-210333 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 16:00). Θερμές ευχαριστίες στα συμπληρώματα διατροφής Pro-Αction, στην ιστοσελίδα www.sports-supporter.com και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχουν στο Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ.

Βρείτε μας στο Facebook στη σελίδα “APOEL runners – ΑΠΟΕΛ τμήμα δρομέων” και στο Instagram “apoel_runners”»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ