aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛίστας ο Χριστοφόρου

ΑΠΟΕΛίστας ο Χριστοφόρου

Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση της απόκτησης του Κύπρου Χριστοφόρου από τον Άρη. Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε πολύ καλό δρόμο και σύμφωνα με πληροφορίες μας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ανακοινωθεί αύριο η προσθήκη του νεαρού ακραίου μπακ στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ.

Ο 22χρονος εξελίξιμος δεξιός οπισθοφύλακας, πέρυσι έπαιξε σε 34 ματς με τον Άρη και όταν προστεθεί οριστικά στο ρόστερ των γαλαζοκιτρίνων θα αποτελέσει back up του Ζίφκο Μιλάνοφ. Οπότε, η παρουσία του Μάριο Σέρζιο στο ρόστερ δεν θα κρίνεται πλέον απαραίτητη.

Ο ΑΠΟΕΛ θα ολοκληρώσει την προσθήκη ενός αξιόλογου ποδοσφαιριστή που μπορεί να προσφέρει λύσεις στον αμυντικό τομέα, αλλά και ως προωθημένος, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Χριστοφόρου είναι γερό «σκαρί» ποδοσφαιριστή.

Εξ ου και το γεγονός πως πριν από τον ΑΠΟΕΛ, επέδειξαν ενδιαφέρον να τον αποκτήσουν και κάποιες άλλες μεγάλες ομάδες της Κύπρου, καθώς και κάποιοι σύλλογοι από την Ελλάδα. Πέρυσι το καλοκαίρι μάλιστα, «έπαιξε» σε ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ