ΑΠΟΕΛ: Υπό κατασκευή το κέντρο της άμυνας

Ένας τουλάχιστον στόπερ θα προστεθεί στο έμψυχο δυναμικό…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο ΑΠΟΕΛ θα προχωρήσει στην προσθήκη ενός ακόμη ποδοσφαιριστή στο κέντρο της άμυνας. Με βάση τα σημερινά δεδομένα, προκύπτουν ερωτηματικά στη συγκεκριμένη θέση, τα οποία θα βρουν τη λύση τους εν ευθέτω χρόνω.

Καταρχάς, μπορεί ο Μπρούνο Μπαλταζάρ να επιθυμεί την παραμονή του Καρλάο, αλλά γνωρίζει πολύ καλά πως το θέμα είναι εξαιρετικά περίπλοκο. Ο Βραζιλιάνος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τορίνο και παραλλήλως οι απολαβές του είναι υψηλές. Όπως είχε αναφέρει προσφάτως ο εκπρόσωπος Τύπου, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο μισθός του παίκτη ανέρχεται στις 650.000 ευρώ καθαρά. Συμβόλαιο που δεν μπορεί να προσφέρει η ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Η σπουδαιότερη… νίκη του Στάθη! (vid)

Την ίδια ώρα, το σκηνικό όσον αφορά στον Χεσούς Ρουέδα δεν είναι απολύτως ξεκάθαρο. Το πιθανότερο είναι πως ο Ισπανός στόπερ δεν θα καταφέρει να ακολουθήσει από την αρχή της προετοιμασίας της ομάδας, κάτι που θα φέρει τον παίκτη αυτομάτως πιο πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του. Βρίσκεται σε μετεγχειρητική περίοδο, η κατάστασή του αξιολογείται και ακολουθεί το κατάλληλο πρόγραμμα ώστε να επιστρέψει το συντομότερο.

Διαβάστε επίσης: Πότε ρίχνονται στη «μάχη» ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ, Απόλλωνας και Ανόρθωση

Η αμυντική γραμμή, γενικώς, στη λήξασα σεζόν αποτέλεσε την αχίλλειο πτέρνα του ΑΠΟΕΛ, με την κατάσταση να επιδεινώνεται μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς και την αντικατάσταση του Ρουέδα με τον Πολιάκοφ. Ο τελευταίος για μεγάλο χρονικό διάστημα αδυνατούσε να προσφέρει τις δέουσες λύσεις και εύλογα δημιουργούνται ερωτηματικά.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων στην πρώτη μετεγγραφή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ