aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Βελγικές υποθέσεις για Άντερλεχτ και Αλ-Τάαμαρι

ΑΠΟΕΛ: Βελγικές υποθέσεις για Άντερλεχτ και Αλ-Τάαμαρι

Χθες είδε το φως της δημοσιότητας ένα ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα «khaberni.com» της Ιορδανίας που έκανε λόγω για προσφορά ύψους €2.000.000 από βελγικό σύλλογο προς τον ΑΠΟΕΛ για τον Μούσα Αλ-Τάαμαρι, και απόρριψη αυτής από τους γαλαζοκίτρινους (διαβάστε ΕΔΩ) περισσότερα. Κάτι φυσικά που διαψεύστηκε από πλευράς των πρωταθλητών Κύπρου, σε επικοινωνία που είχε η ιστοσελίδα μας «Goal.com.cy».

Διαβάστε επίσης: Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Σαν το ψάρι έξω από το νερό

Το εν λόγω δημοσίευμα αναπαράχθηκε όπως ήταν λογικό και από βελγικά δημοσιεύματα, με την ιστοσελίδα «voetbalnieuws.be» να το παίρνει κι ένα βήμα παρακάτω. Πιο συγκεκριμένα, στο δημοσίευμά της κάνει υποθέσεις ως προς την ομάδα που πιθανόν να ενδιαφέρεται για τον «Μέσι» της Ιορδανίας. Γράφει ότι ίσως να είναι η Άντερλεχτ, η οποία  θα αρχίσει να ψάχνει για επιθετικές λύσεις κατά τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Γκάφες πολλές, αλλά βγάζει «χρυσάφι» όταν πληρώνει

«Δεδομένου ότι κυρίως η Άντερλεχτ αναζητά επιθετικές ενισχύσεις, οι πιθανότητες είναι ότι αυτός ο σύλλογος στον οποίο γίνεται αναφορά, παρόλο που δεν μπορούν να αποκλειστούν και οι υπόλοιποι βελγικοί κορυφαίοι σύλλογοι. Ο Αλ-Τάαμαρι είναι 21 ετών και έχει παίξει στον ΑΠΟΕΛ από το καλοκαίρι. Είναι επίσης Ιορδανός διεθνής», καταλήγει το δημοσίευμα που έχει τίτλο: «Έχει βρει η Άντερλεχτ τη δημιουργικότητά της; Διεθνής στο βελγικό ραντάρ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ