aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το «θηρίο»… χτυπά την πόρτα

ΑΠΟΕΛ: Το «θηρίο»… χτυπά την πόρτα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Εάν ο Ινιάκι Αστίθ δεν καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στα πλευρά, τότε στο ντέρμπι με την Ομόνοια ο Σεντρίκ Γιαμπερέ θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, παίρνοντας θέση μάχης δίπλα από τον (ανεβασμένο) Γιώργο Μερκή στο κέντρο της άμυνας. Δηλαδή, υπάρχει η πιθανότητα το δίδυμο στην καρδιά της οπισθοφυλακής να είναι αυτό που τελείωσε τον προηγούμενο αγώνα στο Τσίρειο απέναντι στον Απόλλωνα.

Ο χρόνος για τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό φαίνεται πως δουλεύει υπέρ του. Ο Γιαμπερέ εγκλιματίζεται όλο και περισσότερο στον νέο σταθμό της καριέρας του και αναμφίβολα στον ΑΠΟΕΛ περιμένουν στη συνέχεια πολύ περισσότερα από αυτόν.

Ήρθε στον σύλλογο κουβαλώντας πολύ καλές ποδοσφαιρικές παραστάσεις, κατάφερε να ξεδιπλώσει μέρος των ικανοτήτων τους στα τρία ματς που χρησιμοποιήθηκε (δύο στο πρωτάθλημα και ένα στην Ευρώπη), δείχνοντας πως έχει να προσφέρει πολλά έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στο κέντρο της γραμμής αναχαίτισης.

Υπενθυμίζουμε πως στο ματς με την Ομόνοια δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Βινίσιους, Μπερτόλιο και ο τιμωρημένος με κάρτες Γιαννιώτας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ