aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το επόμενο γκολ θα είναι ιστορικό για τον κάπτεν

ΑΠΟΕΛ: Το επόμενο γκολ θα είναι ιστορικό για τον κάπτεν

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ένας μόλις γκολ πριν από την κατάρριψη του προσωπικού ρεκόρ σκοραρίσματος σε μία αγωνιστική περίοδο βρίσκεται ο Νούνο Μοράις. Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ, με το τέρμα που πέτυχε στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ανόρθωση που διεξήχθη στο ΓΣΠ έφτασε στα εννέα, ισοφαρίζοντας αυτομάτως την περσινή επίδοσή του.

Ο 34χρονος Πορτογάλος μέσος είναι ζήτημα χρόνου να θέσει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά στη συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία. Υπολείπονται μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος άλλες 16 αγωνιστικές, οπότε πρέπει να θεωρείται δεδομένο το ρεκόρ καριέρας για έναν από τους καλύτερους παίκτες που πέρασαν από τα κυπριακά γήπεδα.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Και τώρα μετεγγραφή αριστερού μπακ

Τα οκτώ εξ αυτών που πέτυχε κατά την τρέχουσα σεζόν είναι με εκτέλεση πέναλτι. Συγκεκριμένα, έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα και σκόραρε στους αγώνες με τη Νέα Σαλαμίνα (2), τον Ερμή (1), την Ανόρθωση (3), την Αλκή (1) και τον Απόλλωνα (1). Το μοναδικό τέρμα που πέτυχε με την μπάλα εν κινήσει ήταν στο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής απέναντι στον Ερμή (2-0). Είναι ο πρώτος σκόρερ του ΑΠΟΕΛ μέχρι στιγμής και ο τρίτος του πρωταθλήματος. Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Μπεράτ Σαντίκ της Δόξας με 12 γκολ και ακολουθεί ο Φακούντο Περέιρα του Απόλλωνα με 10.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Πλησιάζει το deal με Ρέζα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ