ΑΠΟΕΛ: Το διετές του Μοράις κι η συμφωνία

Κρεσέντο επαφών και χθες με τον 34 άσο ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή...

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Την ώρα που στον ΑΠΟΕΛ το παλεύουν για την απόκτηση του 22χρονου αριστερού μπακ Καζού από τη Σάντος και σύντομα θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα, μέρος της χθεσινής ημέρας αναλώθηκε και στις συζητήσεις με τον Νούνο Μοράις.

Ένα κεφάλαιο πάρα πολύ σημαντικό, ιδιαίτερο και συνάμα το δυσκολότερο όσον αφορά στις ανανεώσεις.  Καταβάλλεται προσπάθεια ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή, ανανεώνοντας έτσι οι δύο πλευρές τη συνεργασία τους. Όπως γράψαμε προσφάτως, ο ΑΠΟΕΛ προσέφερε στον Πορτογάλο συμβόλαιο χρονικής διάρκειας ενός έτους, με μειωμένες απολαβές κατά 20%-30%, πρόταση την οποία απέρριψε ο ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε επίσης: Κατ’ αρχήν διαφωνία μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Μοράις…

Αυτομάτως είχε ξεκινήσει ένας νέος κύκλος επαφών, με τις τελικές εξελίξεις να αναμένονται ανά πάσαν στιγμήν αφού πρόκειται για θέμα που «τρέχει». Από τη στιγμή που οι ιθύνοντες στην Εταιρεία ΑΠΟΕΛ επιθυμούν να συνεχίσει ο Νούνο, το ίδιο και ο έμπειρος μέσος, με λίγη καλή θέληση, βάζοντας οι δύο πλευρές νερό στο κρασί τους, εκτιμάται ότι θα υπάρξει εν τέλει σύγκλιση και η σημαία του Θρύλου θα παραμείνει στον ιστό της.

Διαβάστε επίσης: BINTEO: Οι φωνές Μπαλταζάρ-Πετρίδη και όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

Ο Μοράις που βρίσκεται στη χώρα του, αισθάνεται πως έχει πολλά ακόμη να προσφέρει, ότι θα συνεχίσει να αποτελεί παίκτη πρώτης γραμμής και αξιώνει διετές συμβόλαιο. Παρόλο που η απόδοση του 34χρονου δεν κυμάνθηκε στα επίπεδο προηγούμενων σεζόν, ήταν ο ποδοσφαιριστής με τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής γι’ άλλη μια αγωνιστική περίοδο, κάτι που προφανώς λέει πολλά για την πολυτιμότητά του στο ρόστερ.

ΜΕΣΩΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ