aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το… δεξί χέρι του Μοράις!

ΑΠΟΕΛ: Το… δεξί χέρι του Μοράις!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Έχουμε και λέμε: Ο Βινίσιους Ολιβέιρα δεν υπολογίζεται ενόψει Άντερλεχτ, όπως και ο Ρότζερ Κάνιας που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Και εύλογα θα διερωτηθεί κάποιος: «Ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Νούνο Μοράις στην καρδιά του κέντρου;».

Οι επιλογές που έχει ο Τόμας Κρίστιανσεν είναι δύο: Είτε που θα προτιμήσει τον Λορένζο Εμπεσίλιο, όπως έκανε δηλαδή στο ντέρμπι με την Ομόνοια στην αλλαγή του Ρότζερ Κάνιας, είτε τον πιο παλιό στην ομάδα Κώστα Αρτυματά.

Ο πρώτος αγωνίσθηκε ως αλλαγή στη ρεβάνς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και ο δεύτερος έχει να παίξει σε ευρωπαϊκό παιχνίδι από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αστάνα που διεξήχθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2016 ενώ στο πρωτάθλημα τις τελευταίες του συμμετοχές τις μέτρησε αγωνιζόμενος ως δεξί μπακ.

Σήμερα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν οι προσθέσεις του Δανού προπονητή όσον αφορά στο αρχικό σχήμα. Εκτός από τους Βινίσιους Ολιβέιρα και Ρότζερ Κάνιας, εκτός θα μείνουν επίσης ο τραυματίας Φακούντο Μπερτόλιο και ο τιμωρημένος Πιέρος Σωτηρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ