aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα τρία κέρδη και το σημείο κατατεθέν

ΑΠΟΕΛ: Τα τρία κέρδη και το σημείο κατατεθέν

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η τρίτη σερί νίκη για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν χαρακτηρίζεται πάρα πολύ σημαντική για τον ΑΠΟΕΛ για πάρα πολλούς λόγους. Πρωτίστως, επιτρέπει στον ΑΠΟΕΛ να δει τη συνέχεια των υποχρεώσεών του με περισσότερη ηρεμία, αποφασιστικότητα και ομοψυχία.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Το… σούσουρο κι η «καψούρα» του Πρόδρομου για τον Άραβα

Μετά τα όσα προηγήθηκαν, οι διαδοχικές επιτυχίες, που συνδυάστηκαν με καλή απόδοση, δείχνουν πως η ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι αρχίζει να βρίσκει τον ρυθμό της, στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα όσον αφορά στην ευόδωση του τελικού στόχου. Ο ΑΠΟΕΛ προσέθεσε περισσότερη ταχύτητα στο παιχνίδι του, κάτι που βοηθά κατά κύριο λόγο στην ανάπτυξη και δη στη δημιουργία ευκαιριών, με την ομαδικότητα να αποτελεί σημείο κατατεθέν.

Διαβάστε επίσης: Νέο κεφάλαιο στη ζωή του Εστέβαν Σολάρι

Προφανώς, οι νίκες που πανηγύρισε σε τρία απανωτά εξαιρετικά ζόρικα 90λεπτα (Απόλλων 5-1, Νέα Σαλαμίνα 4-0, Ομόνοια 2-1) δεν του εξασφαλίζουν κάτι. Δημιουργούν, όμως, τις κατάλληλες προϋποθέσεις όσον αφορά στη συνέχεια. Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να συνεχίσει με σοβαρότητα και, παραλλήλως, να βελτιώσει ακόμη περισσότερη την αγωνιστική του συμπεριφορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ