aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στη λίστα και ο Αλάρ, πιέζει για Βιέιρα

ΑΠΟΕΛ: Στη λίστα και ο Αλάρ, πιέζει για Βιέιρα

Ο ΑΠΟΕΛ είναι σε προχωρημένο στάδιο επαφών με τον Πορτογάλο επιθετικό Ούγκο Βιέιρα, κάτι που επιβεβαιώνουν οι γαλαζοκίτρινοι.

Ο 29χρονος επιθετικός είναι ο πρώτος στη λίστα του Μπρούνο Μπαλταζάρ για την γραμμή κρούσης, όμως δεν «παίζει» μόνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» με τον Πανίκο Θεοδοσίου ο ΑΠΟΕΛ εξετάζει και την περίπτωση του Αυστριακού επιθετικού, Ντένι Αλάρ. Ο δεύτερος σκόρερ του αυστριακού πρωταθλήματος στη λήξασα σεζόν προ ημερών απασχόλησε το ρεπορτάζ του Απόλλωνα μετά από δηλώσεις που έκανε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή χωρίς, ωστόσο, να προχωρήσει η περίπτωση απόκτησής του.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει στα υπόψη τον 28χρονο φορ, ο οποίος πέτυχε 24 γκολ σε 45 αγώνες την χρονιά που ολοκληρώθηκε, ενώ τη σεζόν 2016/17 μέτρησε 16 γκολ σε 34 εμφανίσεις. Από το 2012 μέχρι το 2016 ήταν στην Ραπίντ Βιέννης, με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε γεμάτες σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Τηλεφώνημα ΑΠΟΕΛ για Κούσουλο (τι ισχύει)

Μένει να διαφανεί κατά πόσο η περίπτωση Αλάρ είναι στο περίμενε σε περίπτωση που στραβώσουν οι προσπάθειες απόκτησης του Βιέιρα ή αν ο ΑΠΟΕΛ προτίθεται να κινηθεί για δύο επιθετικούς στην καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Πλήρωσαν τρεις φορές για να αποκτήσουν τον Ούγκο Βιέιρα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ