aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Στη «φαρέτρα» των υποψηφίων και ο Βέλλιος

AΠΟΕΛ: Στη «φαρέτρα» των υποψηφίων και ο Βέλλιος

Mετεγγραφικός στόχος του ΑΠΟΕΛ είναι ο Ελλαδίτης επιθετικός, Απόστολος Βέλλιος σύμφωνα με ρεπορτάζ της οπαδικής ιστοσελίδας apoel.net. Οι γαλαζοκίτρινοιο είναι στο ψάξιμο, εδώ και καιρό, για ενίσχυση με επιθετικό κορυφής και σύμφωνα με το δημοσίευμα ένας εκ των υποψήφιων είναι ο 26χρονος φορ που ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Την τελευταία διετία ο Βέλλιος αγωνίστηκε σε 40 αγώνες της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη και πέτυχε 7 γκολ. Αν  και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας το καλοκαίρι του 2016 φαίνεται πως δεν είναι στα πλάνα της Νότιγχαμ και γι’ αυτό εξετάζει το ενδεχόμενο μετεγγραφής του σε άλλη ομάδα.

Ο Βέλλιος άρχισε την καριέρα του στον Ηρακλή και τον Ιανουάριο του 2011 πήρε μετεγγραφή στην Έβερτον, όπου αγωνίστηκε στην δεύτερη ομάδα. Για να δούμε αν ο ΑΠΟΕΛ θα κινηθεί για την απόκτηση του Ελλαδίτη φορ ή αν στα υπόψη βρίσκονται άλλοι ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ