ΑΠΟΕΛ: Πέντε χρόνια από τη… συγκοπή! (ανατριχιαστικό βίντεο)

Δείτε τη συγκινητική περιγραφή του έπους του ΑΠΟΕΛ από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές και απόσπασμα από το έβδομο μέρος του μεγαλύτερου αθλητικού ντοκιμαντέρ που έγινε ποτέ στην Κύπρο...

«Από το Όνειρο στην Ιστορία – Η Δική μας Κατάθεση Παραγωγή 2011». Έτσι τιτλοφορείται το ντοκιμαντέρ που είχε κυκλοφορήσει τα προηγούμενα χρόνια με αφορμή τον άθλο του ΑΠΟΕΛ και την πρόκρισή του στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ σε βάρος της γαλλικής Λιόν τη σεζόν 2011-12.

Σήμερα συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια από το εν λόγω… θαύμα του ΑΠΟΕΛ, ενώ φέτος, ο Θρύλος της πρωτεύουσας προκαλεί παρόμοιου είδους συγκινήσεις με τα τεράστια επιτεύγματά του στο Γιουρόπα Λιγκ, με αποτέλεσμα να ξυπνούν μνήμες στις τάξεις των απανταχού ΑΠΟΕΛιστών από τον Μάρτιο του 2012.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη συγκινητική περιγραφή του έπους του ΑΠΟΕΛ από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές και απόσπασμα από το έβδομο μέρος του τρίτου DVD του μεγαλύτερου αθλητικού ντοκιμαντέρ που έγινε ποτέ στην Κύπρο όσον αφορά στα επιτεύγματα κυπριακής ποδοσφαιρικής ομάδας.

Διαβάστε επίσης σχετικά ρεπορτάζ!

Η απίστευτη ευχή του Χιώτη για τον φετινό ΑΠΟΕΛ

UEFA: Η ιστορία και τα… αστέρια του ΑΠΟΕΛ

«Αυτό ήταν από τα μεγαλύτερα μας όπλα»

ΜΕΣΩΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ