aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πάει για τέσσερις με πέντε αλλαγές

ΑΠΟΕΛ: Πάει για τέσσερις με πέντε αλλαγές

Είναι τετριμμένο, αλλά ταιριάζει στην περίπτωση. Η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Μπαλταζάρ στο δεύτερο παιχνίδι με τη Σούντουβα μοιάζει με γρίφο. Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος δήλωσε μετά το 1-3 πως δεν είχε καταλάβει τι έγινε, προφανώς θα έχει βρει τις απαντήσεις ώς σήμερα. Έτσι, μεθαύριο, γύρω στις 19:00 θα γίνει γνωστό αν η διόρθωση του ΑΠΟΕΛ θα επιχειρηθεί μέσω σημαντικών διαφοροποιήσεων του αρχικού σχήματος.

Διαβάστε επίσης: Σε μπελάδες ο Μπαλταζάρ

Ήδη θεωρείται δεδομένο ότι ο Τομάς ντε Βινσέντι δεν μπορεί να βοηθήσει και ακλόνητο φαβορί για τη θέση του φαντάζει ο Γκιάγιας Ζαχίντ. Από εκεί και πέρα, οι  Αλωνεύτης και Ποτέ αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και συνέβαλαν ώστε η εμφάνιση να μετατραπεί από ανυπόφορη σε υποφερτή και έστειλαν μηνύματα στον προπονητή τους.

Διαβάστε επίσης: Κίνηση από την εξωτερική για τον ΑΠΟΕΛ

Δεν πρέπει, όμως, να διαφεύγει κανενός ότι οι μεγαλύτερες «ανορθογραφίες» αφορούσαν την ανασταλτική λειτουργία. Αν λοιπόν είναι έτοιμος ο Καρλάο, είναι λογικό να χτυπά δυνατά την πόρτα της ενδεκάδας, δίχως να σημαίνει ότι δεν μπορούν να γίνουν και άλλες αλλαγές. Όπως, για παράδειγμα, η χρησιμοποίηση του Νικόλα Ιωάννου.

Αυτά είναι κάποια από τα σενάρια που περνούν από το μυαλό του προπονητή του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος θα πάρει την απόφασή του στο επόμενο 24ωρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ