aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: «Όχι σε €5.000.000 για τον Σάλαϊ»

AΠΟΕΛ: «Όχι σε €5.000.000 για τον Σάλαϊ»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Κάθε άλλο παρά παραμύθι της Χαλιμάς αποτελεί χθεσινό ρεπορτάζ για τον Ρόλαντ Σάλαϊ (apoel.net). Πως, δηλαδή, γαλλική ομάδα γνωστοποίησε στη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ την πρόθεση να υποβάλει πρόταση για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Ούγγρου διεθνούς ποδοσφαιριστή. Την πληροφορία επιβεβαίωσε μιλώντας στο «Goal» ο πρόεδρος της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης.

Διαβάστε επίσης: Ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον ΑΠΟΕΛ

Προχώρησε μάλιστα ένα βήμα πιο κάτω. Δεν αποκάλυψε την ταυτότητα της ενδιαφερόμενης ομάδας, ωστόσο δεν δίστασε να φέρει στο φως της δημοσιότητας την (τρελή) προσφορά που είχαν πρόθεση να καταθέσουν. «Το ποσό ανέρχεται στα €5.000.000 και όχι στα €2.500.000 όπως γράφτηκε», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πετρίδης. Συνεχίζοντας, ξεκαθάρισε πως μια τέτοια προσφορά δεν γίνεται αποδεκτή, αφού η διοίκηση αξιώνει για τον Σάλαϊ ακόμη μεγαλύτερο ποσό. «Δεν θα πωλήσουμε τώρα τον ποδοσφαιριστή. Θα τον κρατήσουμε τουλάχιστον έως τους πρώτους προκριματικούς γύρους στο Τσάμπιονς Λιγκ και μετά βλέπουμε», ανέφερε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ. Κληθείς να σχολιάσει εάν άλλος σύλλογος έχει επιδείξει ενδιαφέρον για τον 21χρονο διεθνή παίκτη, όπως για παράδειγμα από την Αγγλία, είπε: «Στο παρόν στάδιο, εκτός από τη γαλλική ομάδα, δεν υπάρχει κάτι άλλο».

Διαβάστε επίσης: Αγόρασε την ελευθέρα του o Άλεξ!

Ο Σάλαϊ προωθείται από τον μάνατζέρ του ποικιλοτρόπως, με πολλούς σκάουτερ παραλλήλως να τον αξιολογούν. Οπότε, με βάση τις τοποθετήσεις του κ. Πετρίδη, αν κάποια ομάδα θέλει πραγματικά να αποκτήσει τον Μαγυάρο, επιβάλλεται να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη ώστε να καλύψει τις απαιτήσεις του ΑΠΟΕΛ. Αυτές, ξεπερνούν ασφαλώς τα €5.000.000. Σε περίπτωση που επιτευχθεί μια τέτοια συμφωνία, αυτομάτως θα αποτελέσει την ακριβότερη πώληση παίκτη που έγινε στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ