aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: O Kωστή «τρέχει» για να προλάβει

AΠΟΕΛ: O Kωστή «τρέχει» για να προλάβει

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ασφαλώς και ο Γιώργος Κωστή, όταν προσεγγίστηκε από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για να πάρει τη σκυτάλη από τον Μπρούνο Μπαλταζάρ, γνώριζε τις αγωνιστικές παθογένειες. Βρίσκεται χρόνια στην ομάδα, οπότε είναι άριστος γνώστης των τεκταινομένων στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος».

Και για να πει το «ναι», προφανώς πιστεύει ότι μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση αφού, όπως είπε προχθές, πιστεύει στους ποδοσφαιριστές. Παραλλήλως, η δήλωσή του μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, πως, δηλαδή, «είμαστε πολύ μακριά από τη φιλοσοφία που θέλω να έχει η ομάδα και που είναι αντάξια του ονόματός μας», αντικατοπτρίζει το πρόβλημα. Ο Ελλαδίτης προπονητής προσπαθεί να εμφυσήσει στο σύνολο τα «θέλω» του, έχοντας ως αντίπαλο τον χρόνο.

Την Κυριακή το αγωνιστικό πρόγραμμα… λέει Δόξα στο ΓΣΠ, οπότε τρέχει για να προλάβει. Εκείνο που φάνηκε στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα είναι πως ζητεί πίεση από ψηλά από τους παίκτες του. Και για όσο διάστημα αυτό γινόταν, ο ΑΠΟΕΛ είχε τα ηνία. Προφανώς, δουλειά και μάλιστα αρκετή απαιτείται σε πολλούς τομείς (κυκλοφορία μπάλας, σύμπτυξη-ανάπτυξη).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ