aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο κόουτς έδωσε το σύνθημα!

ΑΠΟΕΛ: Ο κόουτς έδωσε το σύνθημα!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

«Τελείωσε το παιχνίδι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Το βγάζουμε από το μυαλό μας. Έχουμε μπροστά μας την ΑΕΛ και θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε». Με αυτές τις 26 λέξεις προς τους ποδοσφαιριστές του προτίμησε να… ανοίξει τη χθεσινή προπόνηση ο Τόμας Κρίστιανσεν, δίνοντας ουσιαστικά το μήνυμα της σκληρής δουλειάς και παραλλήλως το σύνθημα της επιτυχίας απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που ακολουθεί την ομάδα του στον βαθμολογικό πίνακα.

Στον ΑΠΟΕΛ αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που θα έχει το αυριανό ντέρμπι στο ΓΣΠ, αλλά και την κούραση που κουβαλούν οι ποδοσφαιριστές από την υπερπροσπάθεια στο «Σαν Μαμές», συν και το πολύωρο ταξίδι της επιστροφής στην Κύπρο. Δεν τα βάζουν κάτω όμως και δηλώνουν αποφασισμένοι να αρπάξουν την ευκαιρία που έχουν μπροστά τους, διευρύνοντας τη διαφορά από την ομάδα της Λεμεσού στο +8, λίγο πριν πέσει η καρό σημαία του τερματισμού της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, δίνοντας επιπρόσθετη δυναμική στην πορεία τους.

Δεν είναι μόνο βαθμολογικό το κίνητρο των πρωτευουσιάνων, αλλά στη μέση μπαίνει και το γόητρο. Υπό την έννοια πως κατά την τρέχουσα σεζόν μονάχα ένα ματς που έφερε τον χαρακτηρισμό ντέρμπι κέρδισαν, οπότε θέλουν να γυρίσουν δυναμικά τον τροχό, περνώντας προς διάφορες κατευθύνσεις το μήνυμα της διατήρησης των σκήπτρων γι’ άλλη μια σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ