aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑΠΟΕΛ: Νέος προπονητής κολύμβησης ο Νικόλας Στυλιανού

ΑΠΟΕΛ: Νέος προπονητής κολύμβησης ο Νικόλας Στυλιανού

Το Τμήμα Κολύμβησης του ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Νικόλα Στυλιανού. Η πρόσληψη του μέχρι πρόσφατα βοηθού προπονητή του ΝΟ Λεμεσού Νικόλα Στυλιανού στη θέση του επικεφαλής προπονητών της κολυμβητικής ομάδας του ΑΠΟΕΛ, αποτελεί μέρος του νέου αγωνιστικού προγραμματισμού που έχει σχεδιαστεί.

Ο Νικόλας Στυλιανού ξεκίνησε την κολύμβηση στα 9 του χρόνια, ενώ από 11 χρονών και για περίοδο 10 χρόνων εκπροσωπούσε την Κύπρο σε Διεθνής αγώνες. Σπούδασε Physical Education and Sports Science στην Ουγγαρία και κατέχει δίπλωμα και μεταπτυχιακό ως καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα προπονητή κολύμβησης, το οποίο είναι αναγνωρισμένο από το IOC (International Olympic Committee).

Μετά την επιστροφή του από τις σπουδές εργάστηκε για 5 χρόνια σε ιδιωτικό γυμναστήριο και ασχολήθηκε στον τομέα των εκμαθήσεων καθώς επίσης και σε αγωνιστικό τομέα με συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας. Το 2012 διετέλεσε προπονητής στον Ναυτικό Όμιλο Κωνστάντιας και ακολούθως ανέλαβε χρέη βοηθού προπονητή στον Ναυτικό ‘Όμιλο Λεμεσού συνεχίζοντας την αγωνιστική πλευρά της κολύμβησης.

Ο ΑΠΟΕΛ εύχεται κάθε επιτυχία στον Νικόλα Στυλιανού στα νέα του καθήκοντα και πολλές επιτυχίες για το τμήμα. Ταυτόχρονα, το τμήμα Κολύμβησης του ΑΠΟΕΛ επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια την προπονήτρια κα Τόνι Μίτοβα για όλα όσα έχει προσφέρει στο τμήμα τα τελευταία χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ