aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Ναι μεν, αλλά…

AΠΟΕΛ: Ναι μεν, αλλά…

Στον ΑΠΟΕΛ υπάρχει ικανοποίηση για το γεγονός πως η ομάδα βελτιώνεται, αλλά δεν είναι απολύτως ικανοποιημένοι σε σχέση με το τι προσδοκούν. Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες και αναμφίβολα τα περιθώρια είναι πολλά.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Βελγικές υποθέσεις για Άντερλεχτ και Αλ-Τάαμαρι

Ο Πάολο Τραμετσάνι δούλεψε κάποια θέματα εξειδικευμένα κατά την πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος, δηλαδή όταν ήλθε και κάποια στη δεύτερη διακοπή. Ταυτόχρονα δούλεψαν όλοι ανάμεσα στα παιχνίδια που είχαν μεσολαβήσει σε πολλές πτυχές που αφορούν την αγωνιστική φιλοσοφία του.

Διαβάστε επίσης: Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Σαν το ψάρι έξω από το νερό

Εν τω μεταξύ, ο Ιταλός τεχνικός παρακολούθησε τον χθεσινό αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με αντίπαλο τη Βουλγαρία και ασφαλώς είχε τα μάτια του στραμμένα στους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, Γιώργο Μερκής, Κωστάκη Αρτυματάς, Γιώργο Εφραίμ και Νικόλα Ιωάννου, οι οποίοι αγωνίστηκαν. Οι δύο πρώτοι έπαιξαν ολόκληρο το 90λεπτο, ο τρίτος αγωνίστηκε για 78 λεπτά και έγινε αντικαταστάθηκε, ενώ ο τελευταίος μπήκε στο ματς ως αλλαγή στο 59ο λεπτό.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Γκάφες πολλές, αλλά βγάζει «χρυσάφι» όταν πληρώνει

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ