aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Μεγάλη πίεση για τη Γιανγκ Μπόις»

ΑΠΟΕΛ: «Μεγάλη πίεση για τη Γιανγκ Μπόις»

Ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ έχει σπουδαία σημασία για τη Γιανγκ Μπόις, όπως μας δήλωσε ο αθλητικός συντάκτης της «sport.ch.sportalsports.com» Αντριάν Εχράτ.

«Το Γιουρόπα Λιγκ έχει προτεραιότητα και ο στόχος της είναι να τερματίσει στις πρώτες δύο θέσεις», είπε και εξήγησε: «Λόγω του ότι δεν έχει πιθανότητες να πάρει πρωτάθλημα, αφού η Βασιλεία είναι κυρίαρχη, τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι σημαντικότερα και για οικονομικούς λόγους».

Σε ερώτηση αν αντιμετωπίζεται το παιχνίδι σαν τελικός, ανέφερε: «Όχι, όμως η πίεση είναι μεγάλη λόγω του ότι έχασε από τον Ολυμπιακό στην Ελβετία. Είναι παιχνίδι που δεν πρέπει να χαθεί». Η εκτίμηση του συναδέλφου είναι ότι στο γήπεδο θα βρίσκονται 15.000 φίλαθλοι.

«Γενικά, ο κόσμος στην Ελβετία δεν πιστεύει ότι θα είναι εύκολο παιχνίδι». Κατά την άποψη του, τρεις παίκτες της Γιανγκ Μπόις θεωρούνται βαρόμετρα. Ο στράικερ Ουάρο, ο εξτρέμ Ραβέ και ο κεντρικός μέσος Σανογκό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ