aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Με γεμάτο οπλοστάσιο

AΠΟΕΛ: Με γεμάτο οπλοστάσιο

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ σήκωσε μανίκια και δεν έχασε λεπτό. Έπιασε αμέσως δουλειά, στην προσπάθειά του να μάθει όσα γίνεται περισσότερα και πιο γρήγορα για την ομάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε μάλιστα με ικανοποίηση στη χθεσινή προπόνηση, πλην του Πολιάκοφ που έκανε φυσιοθεραπεία, όλους τους ποδοσφαιριστές να δίνουν το παρών τους.

Διαβάστε επίσης: Μετράει αντίστροφα ο Εφραίμ

Ως γνωστόν, επόμενη υποχρέωση των γαλαζοκίτρινων, η μέχρι πρότινος ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού, η ΑΕΛ. Ασφαλώς και θα έχει πολλά να πει στους παίκτες του για τον τρόπο αντιμετώπισης της ομάδας της Λεμεσού, αφού δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα από τη μέρα που έφυγε.

Διαβάστε επίσης: Μορφής και τίτλοι πάνε μαζί

Στον ΑΠΟΕΛ εκείνο που χρειάζεται είναι ένα σερί με νίκες, αρχής γενομένης από την ερχόμενη εβδομάδα. Το γεγονός ότι θα έχει πλειάδα από επιλογές στη διάθεσή του, του δίνει τη δυνατότητα να μπει με φόρα στη μάχη για αναστροφή των δεδομένων και να ξαναβρεθεί αν όχι σε θέση οδηγού, να ανακτήσει τον έλεγχο σε ό,τι αφορά τη μάχη για τον τίτλο.

Διαβάστε επίσης: Έτσι έχουν τα δεδομένα με Βάτερμαν!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ