aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Lets do it» (αποστολή)

ΑΠΟΕΛ: «Lets do it» (αποστολή)

Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ ολοκληρώθηκε με σημερινή προπόνηση, με το πέρας της οποίας ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Τόμας Κρίστιανσεν έχει καταστρώσει τα βασικά του σχέδια για το παιχνίδι, με τα ερωτηματικά σχετικά με τις σκέψεις να υπάρχουν, καθώς ούτε χθες φανέρωσε τις σκέψεις του.

Ο Μπόι Βάτερμαν θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στα άκρα της οπισθοφυλακής οι Ζίφκο Μιλάνοφ (δεξιά), Ρομπέρτο Λάγο (αριστερά) και στο κέντρο της άμυνας τις δύο θέσεις διεκδικούν οι Γιώργος Μερκής, Σεντρίκ Γιαμπερέ, Ινιάκι Αστίθ.

Δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Νούνο Μοράις στην καρδιά του κέντρου, ο οποίος θα έχει ως παρτενέρ έναν εκ των Ρότζερ Κάνιας και Βινίσιους Ολιβέιρα, με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα ένεκα καλύτερης αγωνιστικής κατάστασης. Στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει θέση μάχης ο Πιέρος Σωτηρίου και σε περίπτωση που έχει παρτενέρ, υπάρχουν οι επιλογές των Ιγκόρ ντε Καμάργκο, Νταβίδ Μπαράλ.

Εάν ο Δανός προπονητής προτιμήσει να «φορτώσει» τον άξονα με άλλον έναν παίκτη, τότε επικρατέστερος είναι ο Φακούντο Μπερτόλιο. Τέλος, στις πτέρυγες του κέντρου θα είναι δύο εκ των Βάντερ Βιέιρα, Λορένζο Εμπεσίλιο και Στάθη Αλωνεύτη.

ΑποστολήΠάρντο, Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Χριστοφόρου, Αλεξάνδρου, Λάγο, Μερκής, Αστίθ, Γιαμπερέ, Μοράις, Κάνιας, Βινίσιους, Αρτυματάς, Εμπεσίλιο Αλωνεύτης, Εφραίμ, Βάντερ, Γιαννιώτας, Μπερτόλιο, Παπαφώτης, Σωτηρίου,Ντε Καμάργκο, Μπαράλ.

Νέα προπόνησης: Φυσιοθεραπεία, γυμναστήριο και ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησε ο Ιωάννου. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Το «Lets do it» είναι το μήνυμα των γαλαζοκιτρίνων στη φωτογραφία που συνοδεύει την αποστολή του αυριανού αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ