ΑΠΟΕΛ: Κρίνεται σήμερα η πρόκριση με την Πινερόλα

Το τελευταίο παιχνίδι στο Main Round του UEFA Futsal Cup θα δώσει το απόγευμα της Παρασκευής ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στην πρωταθλήτρια Σλοβακίας Pinerola Bratislava. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Zimní Stadión στις 17:30 ώρα Κύπρου.

Η ομάδα της Λευκωσίας βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου με ένα βαθμό, έναν περισσότερο από το σημερινό της αντίπαλο που παραμένει στον πυθμένα της βαθμολογίας.

Τα δεδομένα για πρόκριση στο Elite Round είναι δύσκολα μετά την ήττα από την πρωταθλήτρια Τσεχίας με 7-0 και o ΑΠΟΕΛ χρειάζεται τη νίκη με πολλά τέρματα στον απογευματινό αγώνα και ταυτόχρονα νίκη της FK ERA-PACK Chrudim σε βάρος της Targu Mures, οι οποίες αγωνίζονται στις 20:30.

Σχετικά με το δικό του παιχνίδι, οι ποδοσφαιριστές του Τόμι Χρυσοστόμου παρουσιάζονται έτοιμοι και αισιοδοξούν να κερδίσουν προκειμένου να διατηρήσουν τις ελπίδες πρόκρισης. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, αυτομάτως θα σημαίνει αποκλεισμός.

Ο αρχηγός Leo και ο Χρίστος Ιακώβου ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού και τέθηκαν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Εκτός αποστολής ο Χρίστος Στυλιανού λόγω καρτών.

Ποια είναι η Pinerola Bratislava

Η πρωταθλήτρια Σλοβακίας κατέκτησε το μοναδικό της Πρωτάθλημα πέρυσι και έσπασε την κυριαρχία της μόνιμης πρωταθλήτριας των τελευταίων χρόνων Slo Matic. Αποτελείται κυρίως από γηγενείς διεθνείς ποδοσφαιριστές.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ