aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η ταχύτητα, ο αιφνιδιασμός και η τριάδα φωτιά!

ΑΠΟΕΛ: Η ταχύτητα, ο αιφνιδιασμός και η τριάδα φωτιά!

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να φύγει με το ζητούμενο από το Ισραήλ που δεν ήταν άλλο από ένα αποτέλεσμα το οποίο θα τον έχριζε ως φαβορί στον επαναληπτικό του ΓΣΠ. Σαφώς… και η ισοπαλία (2-2) επιτυχαίνοντας δύο εκτός έδρας γκολ είναι ένα άκρως θετικό αποτέλεσμα που δίνει ένα μικρό προβάδισμα στους γαλαζοκίτρινους.

Είναι αλήθεια ότι στο Ισραήλ είδαμε ένα διαφορετικό φετινό ΑΠΟΕΛ, κι αυτό γιατί η ομάδα του Μπαλταζάρ πίεσε ψηλά την ομάδα του Μπαγκχάρ, τους ανάγκασε να υποκύψουν σε εύκολα λάθη κάτι το οποίο βοηθούσε τους γαλαζοκίτρινους να αναπτυχθούν γρήγορα και να γίνουν απειλητικοί.

Διαβάστε επίσης: Αλ Τάαμαρι… ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον ΑΠΟΕΛ!

Η τριάδα μπροστά έβγαζε φωτιές, ειδικά το πρώτο ημίωρο οι Αλ Τάαμαρι, Σάλαϊ και Ντελατόρε ήταν απολαυστικοί δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στην αμυντική λειτουργία των Ισραηλιτών.

Ωστόσο, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ αποφάσισε να διαφυλάξει το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου, με αποτέλεσμα να τραβήξει την ομάδα του πιο πίσω δίνοντας οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του ούτος ώστε να μην πιέζουν τόσο ψηλά.

Διαβάστε επίσης: Ο ώριμος αγωνιστικά Ντέβι που βρίσκει ρυθμό και ετοιμάζεται για φορ!

Αν οι γαλαζοκίτρινοι μπροστά συνέχιζαν την πίεση που έβαζαν στην αμυντική γραμμή των γηπεδούχων, ο ΑΠΟΕΛ ίσως και να έφευγε με το «διπλό». Και όλα αυτά καθώς θα μπορούσε να σκοράρει κι άλλο γκολ, αφού ήταν φανερή η αμυντική αδυναμία της Μπερ Σεβά.

Παρ’ όλα αυτά είναι ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα, το οποίο ο ΑΠΟΕΛ καλείται και μπορεί να διαφυλάξει την επόμενη εβδομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ