aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η… σπαζοκεφαλιά του Δανού

ΑΠΟΕΛ: Η… σπαζοκεφαλιά του Δανού

Κρίσιμη θεωρείται η σημερινή προπόνηση για τον Ινιάκι Αστίθ, με τον Τόμας Κρίστιανσεν να σημειώνει ότι «θα περιμένουμε τον παίκτη μέχρι την τελευταία στιγμή ώστε να διαπιστώσουμε εάν θα είναι στη διάθεσή μας». Χθες ο Ισπανός δεν γυμνάστηκε και σε περίπτωση που ούτε στην απογευματινή εκγύμναση μπει σε φουλ ρυθμό, τότε τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Σεντρίκ Γιαμπερέ, δίπλα από τον Γιώργο Μερκή.

Το σενάριο που φέρει τον Νικόλα Ιωάννου να μετακομίζει στο κέντρο της άμυνας και τον Ρομπέρτο Λάγο στο αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής (στην αντίθετη πλευρά θα είναι ο Ζίφκο Μιλάνοφ) δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. «Θα προσπαθήσω να επιλέξω την καλύτερη ενδεκάδα», απάντησε μετά από σχετική ερώτηση ο Δανός προπονητής, ο οποίος σε μεγάλο βαθμό έχει καταλήξει στις επιλογές του.

Δηλαδή, οι Νούνο Μοράις και Ρότζερ Κάνιας θα είναι οι ανασταλτικοί μέσοι, δεξιά στο κέντρο ο Γιώργος Εφραίμ  και αριστερά ένας εκ των Στάθη Αλωνεύτη, Βάντερ Βιέιρα. Εάν προτιμήσει τον σχηματισμό με δύο επιθετικούς τότε στη γραμμή κρούσης θα είναι δύο εκ των Πιέρο Σωτηρίου, Ιγκόρ ντε Καμάργκο και Νταβίδ Μπαράλ. Σε περίπτωση που πάει με «δεκάρι», τότε ο Λορένζο Εμπεσίλιο θα επωμισθεί τον εν λόγω ρόλο. «Ο Εμπεσίλιο δείχνει καλό πρόσωπο στις προπονήσεις, πήρε ήδη χρόνο συμμετοχής και έδειξε μέρος των ικανοτήτων του», είπε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ.

Χθες, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ έκανε στους παίκτες «ιδιαίτερα μαθήματα» στατικών φάσεων και απόψε στους ξενώνες του ΓΣΠ το πρόγραμμα περιλαμβάνει βίντεο ώστε να επεξηγήσει το αγωνιστικό προφίλ της Ομόνοιας.  Η σημερινή προπόνηση αρχίζει στις 17:00, με το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή. Εκτός θα μείνουν σίγουρα οι τραυματίες Βινίσιους Ολιβέιρα, Φακούντο Μπερτόλιο και ο τιμωρημένος με κάρτες Γιάννης Γιαννιώτας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ