aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Γκολ, πόσο δύσκολο πράγμα...

ΑΠΟΕΛ: Γκολ, πόσο δύσκολο πράγμα…

TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ 

Στην τελική της ευθεία μπαίνει η προετοιμασία για τον αγώνα με το Παραλίμνι στον ΑΠΟΕΛ, με τον Πάολο Τραμετσάνι και τους συνεργάτες του να ψάχνουν το «φάρμακο» της βελτίωσης. Στο παιγνίδι με την Πάφος FC, ο ΑΠΟΕΛ έδειξε και πάλι μέρος του κακού εαυτού του, με αποτέλεσμα να χαθούν άλλοι δύο βαθμοί, αλλά και η ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή.

Το πρόβλημα στο γκολ εξακολουθεί να υφίσταται, με τον Ρέζα, αλλά και τον Ντελατόρε να μην έχουν καλή σχέση με τα δίχτυα και από τη στιγμή που το γκολ δεν έρχεται ούτε από τις άλλες γραμμές της ομάδας (όπως γινόταν πιο παλιά), τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Επειδή ο Ιανουάριος είναι σχετικά μακριά, ο Τραμετσάνι καλείται να βρει εκ των έσω τις λύσεις.

Από την άλλη το γκολ είναι ομαδική υπόθεση και μάλλον προς αυτήν την κατεύθυνση θα στραφεί ο Ιταλός τεχνικός στον αγώνα με το Παραλίμνι. Ένα ματς στο οποίο για τον ΑΠΟΕΛ η νίκη είναι μονόδρομος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ