aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Γενέθλια με νίκη

ΑΠΟΕΛ: Γενέθλια με νίκη

Μοναδικός στόχος για την ομάδα φούτσαλ του ΑΠΟΕΛ είναι η νίκη κόντρα στην αντίστοιχη Αραράτ στο αποψινό παιχνίδι, σύμφωνα με την πιο κάτω ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Σωματείου των γαλαζοκιτρίνων.

Αναλυτικά: «Ανήμερα της γενέθλιας ημέρας του Θρύλου, η ομάδα Futsal του ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει την αντίστοιχη του Αρατάτ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος και αισιοδοξεί να γιορτάσει με νίκη. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο στις 19:00.

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης στο μυαλό της ομάδας. Ο προπονητής κ. Γιάννος Μυλωνάς και οι φουτσαλιστές του, προετοιμάστηκαν με μοναδικό στόχο το τρίποντο, το οποίο θα διευρύνει το νικηφόρο εντός έδρας σερί σε 3 αγώνες και θα διατηρήσει την ομάδα στα ψηλά της βαθμολογίας. Αν επιτευχθεί ο σημερινός στόχος, ο ΑΠΟΕΛ θα πάει στο αναβληθέν παιχνίδι με τον Εθνικό Λατσιών την ερχόμενη Δευτέρα με σκέψη την κορυφή.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα και όλοι οι φουτσαλιστές είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ