ΑΠΟΕΛ: Αναλαμβάνει ο Ζήνωνας Σεβέρης

Ο Ζήνωνας Σεβέρης ανακοίνωσε πως μετά από παροτρύνσεις μελών του σωματείου, οπαδών, αλλά και συγκεκριμένων πρώην προέδρων του σωματείου πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο σωματείο και να αναλάβω εκ νέου το πετοσφαιρικό τμήμα.

Αναλυτικά: «Οι παροτρύνσεις μελών του σωματείου, οπαδών αλλά και συγκεκριμένων πρώην προέδρων του σωματείου με τους οποίους μας συνδέει χρόνια στενή σχέση με ώθησαν και πήρα την απόφαση να επιστρέψω στο σωματείο και να αναλάβω εκ νέου το ιστορικό. αλλά και λαβωμένο πετοσφαιρικό τμήμα.

Η απόφαση πάρθηκε ανεξάρτητα από το ποιός θα αναλάμβανε πρόεδρος του σωματείου αφού είχα προσεγγιστεί για συνεργασία από όλες τις συνιστώσες. Στόχος η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου αντάξιου της 88χρονης πλούσιας ιστορίας του τμήματος κάτω από υγιείς οικονομικές και λειτουργικές συνθήκες.

Ταυτόχρονα ζήτησα όπως έρθει υπό την διαχείριση μου και το τμήμα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Φυσικά η στήριξη μου είναι δεδομένη για όλα τα τμήματα του σωματείου και ιδίως οι «μπασκετικοί» γνωρίζουν την πολύχρονη μου παρουσία στα καλαθοσφαιρικά γήπεδα.

Μετά από απουσία δύο χρόνων, αναλαμβάνω ξανά τα ηνία του πετοσφαιρικού τμήματος, το οποίο υπηρέτησα ως αθλητής του έως το 2009 που ανέστειλε τις δραστηριότητες του. Τότε ήταν που για τρία χρόνια έδωσα πολλές μάχες και ανέλαβα προσωπικά την επαναλειτουργία του, πράγμα που μετουσιώθηκε το 2012. Παρά τις πολλές οικονομικές και λειτουργικές αντιξοότητες η ομάδα κατάφερε να ανέβει άμεσα στην Α΄ κατηγορία.

Έπειτα κάποια γεγονότα και καταστάσεις με έκαναν να αποχωρήσω και δυστυχώς το τμήμα τόσο το 2014 όσο και το 2015 επρόκειτο να αναστείλει και πάλι τις δραστηριότητες του. Μπορεί το μοιραίο να αποφεύχθηκε και τις δυο φορές, ωστόσο η ομάδα ήταν πλήρως απαξιωμένη, μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας- με χίλια μύρια προβλήματα. Όλα αυτά αποτελούν παρελθόν και εύχομαι ανεπιστρεπτί».